David Lindén, Head Brewer Dugges

”Vi stannar för den goda kontakten och servicen som vi får av Logic Consulting. De har även bra priser jämfört med konkurrenterna.”

Dugges Bryggeri har bryggt öl sedan 2005 och är en av våra äldsta kunder som varit med sedan start. Bryggeriet ligger i Landvetter, men deras produkter säljs över hela Sverige och internationellt. Vi löser en del av deras transportbehov.

Vi har pratat med David som är huvudbryggare på Dugges om hur vi har kunnat hjälpa dem med logistiken.

Dugges icon
Bransch

Ölbryggeri

Gundades

2005

Omsättning

38 MSEK (2020)

Utmaning: Kort varsel

På Dugges behöver David hålla många bollar i luften samtidigt och se till så att allt flyter på i produktionen. Det är ofta snabba bud och ibland kommer en order med kort varsel. Då behöver de snabbt kunna lösa transporten för att få in nya råvaror. Ibland kan det också handla om något som ska hämtas och köras ut till kund omgående.

 

Lösning: Flexibel leverans

Tack vare våra flexibla transportlösningar kan Dugges få leverans snabbt även när det gäller kvällar och helger. Det är också viktigt för David att hela tiden veta vad som händer för att produktionen inte ska stanna upp. Vi ser alltid till att dela information om transporterna så att de kan känna sig trygga med att allt flyter på som det ska.

 

Resultat: Tryggt samarbete

David är nöjd med samarbetet och den goda servicen. Att kunna höra av sig med kort varsel och få snabb hjälp har underlättat för honom och han känner sig trygg med att vi alltid finns där när han behöver oss. Frakten är en viktig del för att upprätthålla produktionsflödet i bryggeriet och med oss som partner får de den hjälp de behöver, när de behöver den.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.