logistikföretag med huvudkontor i Göteborg

Vi hjälper företag att växa

Logic Consulting är ett privatägt företag som har många års erfarenhet inom logistik. Alla ägarna jobbar operativt i den dagliga verksamheten.

Vårt största fokus är att ge våra kunder flexibla lösningar, personlig service och snabb hjälp. Logistiken ska vara en kanal som ökar försäljningen, inte ett hinder.

Vi vet att en effektiv flödeskedja skapar ett större kundvärde och bidrar till ökad försäljning. Och det är just det vi vill göra – bidra till våra kunders tillväxt och framgångar.

Kolla in vårt nya lager här!

Kom igång direkt

Hör av dig till oss så hjälper vi dig

Vårt miljöansvar

Logic consultings verksamhet förutsätter transporter av olika slag. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår egen, våra leverantörers och därmed även våra kunders miljöbelastning.

Våra underleverantörer är de främsta på marknaden och samtliga bedriver ett aktivt miljöarbete. Du som kund kan vara med och påverka ditt klimatavtryck genom att tillexempel välja tåg framför flygtransporter.

Vill du göra ytterligare insatser för miljön så har du möjlighet att stödja vårt samarbete med Naturskyddsföreningen. Kontakta Daniel Larsson för mer information.

 

 

Är du vår nästa kollega? Vi söker alltid fler drivna medarbetare

Gillar du möten med människor? Är du kreativ och tycker det är kul att identifiera och lösa problem? Tycker du även att logistik verkar spännande?

Om svaren på frågorna är ja vill vi gärna höra från dig! Läs mer om hur det är att jobba hos oss här.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.