3PL

Din logistikpartner på tillväxtresan

Vi har lång erfarenhet av 3PL (tredjepartslogistik) och har hjälpt många företag och e-handlare med skräddarsydda helhetslösningar. Med oss som partner kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi sköter hela logistikkedjan.

3PL Tredjepartslogistik

Alla företag, stora som små, kan spara tid och resurser genom att outsourca sin logistikhantering till en kapabel 3PL-partner. Tredjepartslogistik passar de företag som vill:

  • Bara vill betala för det lagerutrymme man nyttjar
  • Slippa projektleda beställningar
  • Ha en tydlig, budgeterbar kostnad för lagerhantering

 

Lagerhållning

Vi erbjuder ett toppmodernt lager och transportcenter strategiskt beläget i centrala Göteborg. Här får ni ett dedikerat team med lång erfarenhet inom logistik.

 

Vårt ansvar

Förutom lagerhållning så har vi också möjlighet att hjälpa er med fullt ansvar för bl.a. plockning & packning, distribution, returhantering och lagersaldon. Ni får helt enkel den lösning som passar er bäst.

Söker ni någon som tar ännu större ansvar så erbjuder vi även lösningar för fjärdepartslogistik då vi jobbar globalt med hela distributionskedjan.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur 3PL kan se ut för ert företag?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast mycket snabbare än så.

North Trampoline image
Erik Rodhe, operation manager north trampoline

”Logic Consulting ger oss bra personlig service från bokning till leverans i våra lager. Vi får alltid prata med en kompetent människa som hjälper oss med våra utmaningar.”

North Trampoline är Skandinaviens ledande trampolinproducent i premiumsegmentet och produkterna säljer de via sin e-butik. Vi sköter deras containerflöden och andra transporter och är en viktig del i deras logistikkedja.